Udtalelser fra forældre

"1000 tak for din dejlige bog - lige hvad vi (bedsteforældre til dreng med i.a.) har brug for :-) Den kan varmt anbefales :-)"

 

Linda.

" Fantatisk god bog, jeg kan varmt anbefale den. Jeg bruger den rigtig meget til min søn som er autist. Ha` en dejlig dag."

 

Dorthe.

Vil gerne fortælle at bogen er så let at læse at i løbet af en eftermiddag havde jeg læst det hele og der var utrolig mange "nåååå ja!" oplevelser! Tak for en utrolig "lige til at gå til bog" som tilmed har evnen til at man tænker "åh, det var da i bogen! Finder den lige" også er nemt at finde frem igen! Kan klart anbefales! 😃👍🏻

 

Tine

 

"Fik bogen med posten idag og gik straks igang med at læse den. Jeg synes det er en letlæselig og spændende bog. Jeg lagde den ikke fra mig før jeg var færdig, man kan sagtens røre i risengrøden imens. Min relation til forfatteren er veninde, og jeg må sige at jeg har fået svar på mange ting som jeg i årenes løb har undret mig over. Jeg synes Anita Neander Knutzen har gjort et kæmpe stykke arbejde for at hjælpe Cecilie og for at få hverdagen i familien til at fungere. Kæmpe stor respekt herfra."

 

Maria.

" Jeg har lige haft besøg af min 81-årige gamle mor fra Norge. Hun har helt siden min datter (13 år) fik stillet diagnoserne IA og ADD, ønsket at lære mere om, hvad det vil sige for sit barnebarn.

Jeg har forsøgt at finde litteratur som er egnet for bedsteforældre, men synes det er svært. Nå men for nogle uger siden købte jeg den nyudgivne bog "Autismens ABC" af Anita Neander Knutzen, havde måske ikke lige tænkt hun ville give sig i kast med den. Det gjorde hun så og hvilken øjenåbner hun fik. Hun læste bogen i løbet af en dag og vi havde mange gode snakke i løbet af ugen. Pludselig kunne hun se sit barnebarns udfordringer på en helt ny måde. :)

Tak for jeg har en så fantastisk mor og tak til Anita Neander Knutzen."

 

Siss-May